VIDEO Dosar penal pentru şoferul criminal. Acesta nu are voie să părăsească ţara.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii i-au interzis bărbatului care a ucis o fată pe trecerea de pietoni să părăsească ţara. Familia din Vladimirescu o va conduce astăzi pe Paula Savina pe ultimul drum după ce şoferul, acum plin de regrete, i-a frânt brusc destinul.

Tragedia continuă în familia Paulei Savina, adolescenta spulberată în urmă cu două zile pe trecerea de pietoni din localitatea Vladimirescu. După şocul suferit atunci când au aflat că fata a fost omorâtă într-o clipă de neatenţie a unui şofer bucureştean, părinţii şi fraţii se vor despărţi astăzi definitiv de Paula. Între timp, regrete sunt şi din partea celui care a comis oribilul accident.

„A venit plângând la noi spunând că regretă enorm şi că nu şi-a dorit nici o clipă să ne omoare fata. A plâns mai rău ca un copil. Era sprijinul nostru şi soţia se putea baza pe ea. A fost o fată tare cuminte şi liniştită. Ce să zic?! Nu mai am cuvinte”, a spus cu lacrimi în ochi Ghiţă Savin, tatăl adolescentei.

Între timp, poliţiştii au făcut cercetări şi i-au întocmit bărbatului dosar penal. „Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Totodată, bărbatul s-a ales cu interdicţia de a părăsi ţara”, a declarat în această dimineaţă subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Ancheta nu se finalizează, însă, aici. Oamenii legii vor supune autoturismul care a lovit-o în plin pe Paula Savina pentru a stabili cu ce viteză a circulat bucureşteanul. În cazul în care va fi găsit vinovat, Dragoş C., în vârstă de 30 de ani, riscă până la şapte ani de închisoare.

Altă dramă, aceeaşi poveste

În urmă cu aproximativ două săptămâni, pe aceeaşi şosea, şi la doar câţiva kilometri distanţă de locul unde Paula a fost omorâtă, o tânără care se îndrepta spre serviciu, a fost ucisă de un şofer bulgar, tot pe trecerea de pietoni. Şoferul de TIR nici măcar nu şi-a dat seama că a lovit-o mortal pe fata de 23 de ani şi şi-a văzut mai departe de drum, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite