A fost sau nu a fost bătaie la grădiniţa din localitatea Sânpetru German?!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul iscat la grădiniţa din localitatea arădeană Sânpetru German continuă şi în această săptămână. Educatoarea Rodica Josan, dar şi câţiva părinţi, neagă faptul că vreodată vreun copil a fost bătut la grădiniţa din localitate.

Educatoarea Rodica Josan de la grădiniţa din localitatea arădeană Sânpetru German, care a fost acuzată săptămâna trecută de rudele unui băieţel de trei ani, că ar fi dat în el a făcut în această dimineaţă noi mărturisiri. Ea spune că băieţelul” s-a integrat cu greu în colectivitate, iar mătuşa lui nu s-a certat doar cu ea, ci şi cu cealaltă educatoare.

„Cea care a venit să facă scandal este mătuşa lui Darius, copilul care era înscris la mine până săptămâna trecută. Ea are copil la cealaltă educatoare. Înainte de a mă acuza pe mine de lovire, a acuzat-o şi pe colega mea. Eu am auzit discuţia şi am intervenit spunând că nu o cred în stare pe colegă să bată copiii, atunci mătuşa Alina Văcăriuc şi-a întors armele împotriva mea şi a spus că şi eu îl bat pe nepotul ei. De acolo a pornit totul”, a explicat educatoarea Rodica Josan. Femeia spune că Darius a fost retras încă de la început când a fost adus.

„Din martie este la mine în grupă. Pe mama lui nu am văzut-o decât o singură dată, pe mătuşă mai mult. După ce ea pleca din sala de clasă, copilul era mai vioi şi participa la toate activităţile. Cred că la ei în familie este o problemă. Am auzit că şi bunica, cea care m-a acuzat, are ceva probleme. Am semnături de la ceilalţi părinţi că nu m-am atins de micuţi”, s-a plâns educatoarea.

Ceilalţi părinţi o apără
Sătpămâna trecută, rudele lui Darius, mai exact mătuşa Alina Văcăriuc şi bunica Floare Văcăriuc au acuzat-o pe educatoarea grădiniţei că l-a lovit pe copil de multe ori peste mână şi în cap cu un băţ. „Copilul nu mai vrea să meargă la grădiniţă, tremură şi se învineţeşte când aude de doamna. L-am întrebat pe Darius dacă merge la grădiniţă şi a spus că nu, pentru că îi dă cu bâta în cap. E foarte agitat.  A trebuit să abandonăm grădiniţa”, a spus, săptămâna trecută Alina Văcăriuc, mătuşa copilului.

„Am o fetiţă, de trei ani şi trei luni, la doamna Rodica. Uneori plânge să meargă mai repede la grădiniţă. Nici vorbă de bătaie. Nu ştiu de unde a pornit acest zvon”, a spus Lucia Maderaş. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar spun că au început încă de vineri o anchetă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite