VIDEO Cine e de vină pentru circul revoluţionarilor din fața Primăriei Arad?!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai mulţi revoluţionari au ridicat maşina poliţiei comunitare
Mai mulţi revoluţionari au ridicat maşina poliţiei comunitare

Autorităţile locale nu au luat nicio măsură împotriva arădenilor care au mutat ieri maşina Poliţiei Comunitare. Prefectul judeţului, Călin Bibarţ, susţine că îşi asumă evenimentele de ieri, pentru că instituţia pe care o conduce a organizat manifestarea.

Scandal în timpul ceremoniei de depunere a coroanelor în  memoria celor căzuţi în timpul Revoluţiei din Decembrie ‘89. Maşina poliţiei comunitare era parcată chiar pe locul în care revoluţionarii doreau să înalţe steagul cu tricolorul găurit la  mijloc. Câţiva revoluţionari au luat maşina pe sus, sub privirile jandarmilor care asigurau ordinea în  zonă. „Nu e frumos ce au făcut autorităţile locale”, a declarat Gheorghe Timiş, revoluţionar. Directorul Poliţiei Comunitare Arad, Viorica Graur, susţine că autoturismul nu a fost parcat în zonă cu intenţia de a bloca accesul revoluţionarilor.

Nimeni nu a ştiut nimic


„Autoturismul era parcat acolo de două zile, de când era zăpadă. În programul pe care îl deţin, manifestările au loc în 22 decembrie”, a declarat Viorica Graur.
Este primul an în care oficialităţile arădene nu s-au consultat cu  asociaţiile de revoluţionari, în ceea ce priveşte organizarea manifestărilor. Autorităţile îi vor comemora pe eroi astăzi. „Eu nu cred că este întâmplător faptul că maşina poliţiei comunitare era exact pe locul catargului. Să nu vrei să mişti maşina de pe locul unde trebuia ridicat drapelul României, numai să-ţi araţi puterea, este o mare greşală”, a declarat Valentin Voicilă, revoluţionar.

Prefectul judeţului Arad, Călin Bibarţ, a precizat că decizia de a organiza comemorarea Revoluţiei în 22 decembrie îi aparţine, şi-o asumă, şi a luat-o pentru că „revoluţionarii în fiecare an fac circ”. Revoluţionarii nu au fost sancţionaţi pentru fapta lor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite