Veşti bune pentru poliţistul-salvator. Copilul se află în afara pericolului.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Swopovski a ieşit pe scară în urmă cu două zile să vadă de unde se aude plânset de copil
Raul Swopovski a ieşit pe scară în urmă cu două zile să vadă de unde se aude plânset de copil

Agentul Raul Swopovski a aflat astăzi că micuţul de doi ani pe care l-a salvat după ce mama sa l-a ţinut trei zile cu febră se reface în spital. Poliţistul a chemat Ambulanţa după ce l-a auzit pe copil plângând. Mama micuţului care avea febră mare îl plimba cu căruciorul pe scări, în loc să cheme medicul.

Copilul de doi ani, care a ajuns la spital, după ce mama sa l-a ţinut bolnav fără să cheme medicul, se simte bine. Doctorii de la Spitalul Judeţean l-au diagnosticat pe micuţul Mihăiţă cu enterocolită şi au observat că are mai multe răni la spate. El va mai rămâne internat câteva zile. Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au început o anchetă pentru a stabili dacă bebeluşul poate rămâne în grija mamei sau nu.

„La naştere, acest caz a fost în atenţia noastră, când tatăl a precizat că mama suferă câteodată de tulburări de comportament. Atunci nu a fost cazul să fie luate măsuri. În acest moment s-a deschis o nouă anchetă”, a spus Angelica Stana, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului. Când au ajuns medicii, trupul copilului ardea la propriu. „În urmă cu două nopţi am auzit un plânset de copil şi am ieşit pe casa scărilor şi am văzut doamna de la apartamentul 35 care plimba copilul cu căruciorul, zicea că e bolnav şi că nu a vrut să-l ducă la doctor”, a spus Raul Swopovscki, poliţiştul care a salvat viaţa micuţului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite