Posturile celor 11 poliţişti de la rutieră, şpăgari, sunt scoase la concurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei 11 poliţişti de la Rutieră au fost prinşi în timp  ce luau diferite sume de bani de la şoferi
Cei 11 poliţişti de la Rutieră au fost prinşi în timp ce luau diferite sume de bani de la şoferi

Cei 11 poliţişti de la Rutieră care au fost prinşi în timp ce luau diferite sume de bani de la şoferii de pe Valea Mureşului nu mai au voie să se întoarcă la posturile lor.

Ei au fost mutaţi pe alte posturi, li s-a luat dreptul de a mai purta pistoale şi nu mai au voie să activeze în cadrul poliţiei până la finalizarea procesului. Locurile libere ale celor 11 şpăgari au fost scoase la concurs, chiar de astăzi. Persoanele interesate îşi pot depune dosarul de participare la examen, la sediul Poliţiei Arad.

Cercetaţi în libertate

„Se aşteaptă dosarul de la Curtea de Apel Timişoara, pentru derularea procesului. Acesta nu a ajuns încă la noi”, a declarat Diana Dărăban, purtător de cuvânt la Tribunalul de pe lângă Judecătoria Arad.

Cei 11 poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost prinşi cerând în mod repetat diferite sume de bani de la şoferii de pe Valea Mureşului care încălcau regulile de circulaţie. După ce au fost reţinuţi în urmă cu trei săptămâni, şpăgarii sunt acum cercetaţi în stare de liberate. Dosarul lor trebuie să se întoarcă de la Curtea de Apel Timişoara, pentru începerea procesului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite