Nu au fost lângă copilul lor când s-a dat pedeapsa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii condamnatei Carmen Bejan au aflat de sentinţa criminalei de la vecini. Rupţi parcă de realitate, Pavel şi Emilia Bejan, părinţii studentei criminale, se feresc de oamenii din localitate şi de presa care le bate zilnic la uşă.

Cei care au cunoscut-o de mică pe Carmen Bejan, vecini şi apropiaţi ai părinţilor ei, comentează diferit pedeapsa de 16 ani primită de studenta criminală. Unii refuză să discute despre asta, în timp ce alţii spun că sunt convinşi că fata nu e criminală. Cei din ultima categorie mai cred că principalul vinovat este Sergiu Florea, care a avut o influenţă nefastă asupra fetei.

Faptă şi pedeapsă


„Sentinţa e după faptă. Eu nu cred că ar fi fost în stare Carmen să facă asta dacă nu era acel băiat. Probabil pentru el a făcut ce a făcut pentru că-l iubea, iar el a prostit-o. Probabil era prea îndrăgostită de el şi asta a dus la tot necazul acesta. Era o fată cuminte, de nota zece când a plecat la facultate. Ce s-a întâmplat după, numai Dumnezeu ştie”, a povestit Gheorghe Dorneanu, de 65 de ani, un vecin de pe strada Ardealului din Ineu, unde este casa familiei Bejan.

Fără televizor şi fără telefon, familia Bejan a aflat de sentinţa studentei de la vecini. În ziua în care copilul lor afla că va sta după gratii 16 ani, Pavel şi Emilia Bejan îşi vedeau de treburile zilnice.

„Familia Bejan e mai retrasă, motiv pentru care nu prea purtăm discuţii. Când am mers să le spun că judecătorul a decis că fata lor e vinovată şi că a luat 16 ani, le-a picat faţa şi m-au rugat frumos să îi las  în pace că au nevoie de liniştite”, a spus Emil Toră, un vecin al familiei Bejan.
De cealaltă parte, unii localnici îi acuză pe părinţi că nu s-ar fi implicat mai mult în educaţia  fetei.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite