Unde petrec Paştele VIP-urile Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După luni întregi departe de locul de baştină, vedetele din oraş se întorc la familie sau îşi continuă pelerinajul artistic. În timp ce unii vor întâmpina sărbătoarea împăcării acasă, alţii vor ciocni ouăle roşii pe scenă sau la locul de muncă.

Aflaţi în centrul atenţiei de sărbători, artiştii arădeni nu au reuşit nici de această dată să-şi pună  microfoanele „în cui”. Pentru că în aceste zile, cererile de chermeză sau de chefuri sunt mari, Lucian Zadic îşi va petrece Paştele pe scenă.

„În prima zi de Paşte sunt invitat la un bal în Bârzava, iar în a doua zi, voi fi prezent la Timişoara la o petrecere privată. Meseria asta presupune sacrificii, iar în perioada sărbătorilor, sacrificiul înseamnă să fiu departe de familie. Nu e nici prima şi nici ultima oară când nu pot fi alături de cei dragi, acasă”, a spus Zadic.

Pentru Felix Nicolau, Paştele are de această dată o semnificaţie mai profundă, mai ales că astăzi scriitorul îşi lansează cartea „Pe mâna femeilor”. „Aproape de fiecare dată mă întorc acasă de Paşte, pentru a fi aproape de ai mei. De data această sărbătoarea va fi mai specială datorită lansării cărţii”, a spus Felix, cel mai prolific scriitor arădean din acest moment. 

Laureata Premiului Emmy, Paula Herlo a lăsat pentru câteva zile anchetele deoparte pentru a se dărui trup şi suflet celor dragi. „Nu aş da timpul petrecut acasă pentru nicio vacanţă exotică. Nu voi face nimic special, dar mă bucur că am ocazia să petrec Paştele alături de familie şi de prieteni”, a spus Herlo.

Duckadam, în vizită la Bran

Programarea în a doua zi de Paşte a derby-ului Steaua-Dinamo a reuşit să deschidă o portiţă de scăpare din tumultul Bucureştilor pentru Helmut Duckadam, care şi-a permis un mini-concediu de două zile la Bran.

„În momentul de faţă sunt la Bucureşti, dar mâine voi pleca pentru două zile cu familia la Bran, la un prieten. Vom merge acolo la o biserica din zonă probabil de Înviere, după care ne vom întoarce repede la Bucureşti pentru că luni avem de muncă pe teren”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, eroul de la Sevilia.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite