Şoferii se simt furaţi de „contorul” la parcare din municipiul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcările cu plată din centrul Aradului sunt prevăzute cu aparate care se blochează tot mai des, spre nemulţumirea arădenilor. Pentru 30 de minute de staţionare, arădenii sunt nevoiţi să  scoată din buzunar 0,8 lei, iar pentru un tichet zilnic trebuie să plătească 10 lei.

Aparatele de taxat din apropierea parcărilor cu plată le pun nervii la încercare arădenilor. Mulţi dintre şoferi s-au trezit că au introdus banii şi că nu li s-a eliberat bonul.

„De când este acest sistem am păţit multe. Am luat şi amenzi că nu aveam tichet. Într-o zi am introdus banii, dar  nu am mai primit tichetul. Nu mai era hârtie”, a spus Valentin Chereşteş. Şoferii se plâng şi de faptul că de cele mai multe ori nu găsesc locuri de parcare.

Reprezentanţii primăriei susţin că de vină sunt tot şoferii care nu ştiu să apese cum trebuie pe butoane. „Orice aparat care este folosit de atâtea persone, de unele cu brutalitate, se mai defectează. Momentan se foloseşte acelaşi sistem”, spune Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei.

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite