Cei mai frumoşi câini din Arad au fost scoşi la paradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au sărbătorit astfel 40 de ani de la prima competiţie canină organizată în România. Câinii aduşi la show au demonstrat cât sunt de agili, cum ştiu să-şi apere stăpânul şi mai ales cât sunt de ascultători la comenzile dresorilor.

Preţ de aproape cinci ore, iubitorii de animale au asistat la cel mai frumos spectacol canin organizat în ultimele luni la Arad. Sute de proprietari de câini s-au înscris la concursul de astăzi, desfăşurat în noul parc chinologic din cartierul Subcetate. Evenimentul a fost prilejuit de două mari sărbători.
„Am organizat această paradă pentru că sunt Zilele Aradului, iar iubitorii de patrupede meritau acest spectacol. Al doilea prilej este împlinirea a 40 de ani de la prima competiţie canină organizată în România”, a declarat Gheorghe Schill, preşedintele Asociaţiei Chinologice, filiala Arad.
Iubitorii de animale şi pasionaţii de competiţii canine au admirat cu mult entuziasm probele la care au fost provocaţi câinii.  Zeci de patrupede, care mai de care mai frumoase, au fost în centrul atenţiei şi au demonstrat cât sunt de talentate, când vine vorba de dresaj. „Iubesc foarte mult animalele aşa că astăzi am hotărât să vin cu băieţelul meu la acest eveniment. Toţi câinii sunt frumoşi în felul lor, dar preferatul meu e ciobănescul german”, a mărturisit Daniela Şteţcu.

Dresaj de cai
Iubitorii de animale au mai asistat şi la o prezentare a crescătorilor de câini din Arad, precum şi la demonstraţii de dresaj şi agilitate. Programul a mai cuprins de asemenea, dresaj de cai, lansare de porumbei şi un inedit spectacol de teatru la care actorii au fost chiar căţeii înscrişi în concurs. „Ne bucurăm că am avut parte de un public atât de numeros, lucru care se întâmplă la fiecare competiţie canină. Arădenii au dat încă o dată dovadă de faptul că iubesc animalele”, a adăugat Gheorghe Schill. La evenimentul din această dimineaţă au participat şi cei mai buni crescători de animale din Timişoara şi Oradea, care au stat de vorbă cu stăpânii câinilor şi le-au dat sfaturi despre cum pot avea cel mai frumos şi sănătos animal.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite