Euromarionetele vesele îşi mediatizeză festivalul la mall-ul arădean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Păpuşile gigant au făcut din nou senzaţie printre amatorii shopping-ului. După debutul în trombă pe centrul oraşului, personajele de poveste au defilat printre cumpărători invitându-i la spectacole.

Festivalul Internaţional de Animaţie „Euromarionete”, care a debutat cu surle şi trâmbiţe în urmă cu o săptămână, şi-a pus amprenta asupra arădenilor prezenţi la Atrium Center. „Am considerat important să mergem şi noi prin mijlocul celor care vin la spectacolele noastre, mai ales acum, când a trecut o săptămână de la debutul festivalului. De aceea am făcut o paradă a păpuşilor gigant chiar la mall, ocazie cu care am făcut şi un apel la iubitorii de spectacole” a declarat Radu Dinulescu, directorul Teatrului de Marionete Arad. Parada inedită a actorilor a întors sute de priviri ale arădenilor prin complexul comercial, care au primit cu braţele deschise iniţiativa organizatorilor festivalului.

Zâne şi arlechini

Organizatorii festivalului au promovat manifestarea într-un mod inedit, tocmai pentru a stârni interesul arădenilor pentru evenimentul care a adunat la Arad 12 trupe din România precum şi din Ungaria, Cehia, Bulgaria şi Franţa. Actori participanţi la Festivalul Internaţional de Artă a Animaţiei Euromarionete întruchipând diverse personaje de poveste au defilat printre cumpărători, împărţind copiilor programe şi materiale promoţionale şi, nu în ultimul rând, învitându-i la spectacole.

„E lăudabilă iniţiativa organizatorilor festivalului. Cultura în Arad ar trebui promovată din plin prin tot felul de mijloace, nu doar prin afişe sau flyere. În momentul în care actorii interacţionează cu noi, cu publicul, deja lucrurile îmbracă o nouă formă, un nou conţinut”, a mărturisit Claudia Grigoriu, o arădeancă.

Proiecte comune

După festivalul care va lua sfârşit pe 21 mai, păpuşarii arădeni au în plan un proiect cu mall-ul din oraş, pentru susţinerea unor spectacole. „În perioada următoare, ne-am propus ca împreună cu reprezentanţii mall-ului să demarăm un proiect comun. Este vorba despre un proiect care presupune susţinerea mai multor spectacole la Atrium Center, dovadă fiind şi faptul că noi am fost prezenţi printre oameni pentru a promova festivalul Euromarionete”, a spus directorul Teatrului de Marionete, Radu Dinulescu.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite