Dispută între primarul din Pecica şi cei opt copii rămaşi orfani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte din copii sunt acum în grija statului
O parte din copii sunt acum în grija statului

Tinerii al căror tată le-a ucis mama îl acuză pe edilul din Pecica de faptul că nu i-a ajutat mai deloc. Deranjaţi de faptul că Petru Antal a făcut declaraţii conform cărora acesta i-a ajutat, copii susţin că totul este doar o minciună.

Cazul celor opt copii rămaşi orfani, după ce mama a fost ucisă de tată, a fost readus în atenţia cititorilor săptămâna trecută în ziarul nostru, când tatăl şi-a cerut eliberarea condiţionată. Atunci, primarul Petru Antal din Pecica declara că i-a ajutat pe tineri cu alimente, materiale de construcţii şi alte bunuri.  Copii susţin însă că totul e doar de faţadă. „Nu e adevărat nimic din ce a zis primarul. Ne-a adus alimente rar şi doar când a adus la toată lumea. Pot să spun că în pachetul adus de el am primit şi lapte praf expirat. Eu i-am cerut ajutorul mai des, însă a zis că nu are buget. Noi trăim doar din ce câştigă soţul meu cu ziua şi din alocaţiile copiilor”, a susţinut Monica Graure, cea mai mare din cei opt copii.

Primarul neagă


Contactat telefonic, Petru Antal neagă acuzaţiile şi susţine că poate oricând demonstra că i-a ajutat atât cât a putut. „Nu apreciază nici un fel de ajutor. La înmormântare i-am ajutat cu bani. A venit concubinul fetei mai mari, care, specific, nu lucrează deşi este perfect apt de muncă, mi-a cerut anul trecut balastru să îşi repare casa, i-am dat. Mereu le duc alimente, bineînţeles, atunci când se poate. Am fost dispus să îi ajut cu ceea ce îmi stă în putinţă”, a declarat în această dimineaţă primarul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite