Fata înjunghiată de tată se întoarce la părinţii ei și va fi consiliată de psihologi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protecţia Copilului Arad a început o anchetă şi îi va consilia atât pe copilă, cât şi pe mama şi pe tatăl ei, din cauza cărora a ajuns la spital. Procurorii îl cercetează în stare de libertate pe tatăl vitreg care spune că regretă fapta şi că a fost un accident.

Nicoleta Ţigan, adolescenta de 13 ani din Vinga care în urmă cu o săptămână a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean după ce tatăl vitreg i-a înfipt un cuţit în claviculă, va fi externată şi va continua tratamentul acasă. Medicii au considerat că viaţa copilei nu mai este în pericol. Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Arad continuă ancheta în familia tinerei, din Vinga, pentru a stabili cu exactitate dacă cei doi soţi, mama naturală şi tatăl vitreg, merită să fie decăzuţi din drepturile părinteşti.

„Ancheta în acest caz este în curs de desfăşurare. Fata de 13 ani va rămâne în familie, cu părinţii săi. Totuşi, toţi trei vor trebui să urmeze un program de consiliere pentru prevenirea violenţei domestice”, a declarat Ange­lica Stana, purtător de cuvânt la Di­rec­ţia pentru Protecţia Copilului Arad. Tatăl vitreg este cercetat în stare de libertate, dar spune că regretă fapta şi că a fost un accident casnic. Cei doi soţi s-au certat cumplit când Ivan Stoicev a aruncat cu un cuţit prin casă. Copila a fost prinsă la mijloc.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite