Lumânări aprinse în memoria pentru Mariei Bulzan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marinela Bociort a aprins o lumânare în memoria fostei sale colege
Marinela Bociort a aprins o lumânare în memoria fostei sale colege

Colegii de breaslă o cunosc de o viaţă şi sunt în stare de şoc de la aflarea tragediei. O lumânare a fost aprinsă în secretariatele liceelor din Arad, în memoria fostei secretare care a decedat în accidentul din Ungaria.

Foştii colegi ai Mariei Bulzan sunt încă în stare de şoc de când au aflat că destinul a făcut ca fosta secretară a Liceului „Vasile Goldiş” Arad să îşi piardă viaţa într-un mod atât de tragic. „O cunosc de aproape 20 de ani, de când lucrez şi eu în învăţământ. Este înfiorător ce s-a întâmplat. A fost o persoană foarte cumsecade şi întotdeauna am colaborat foarte bine şi ne-am ajutat, atunci când a fost nevoie. Dumnezeu să o ierte şi să dea putere familiei să treacă peste acest tragic eveniment”, a declarat în această dimineaţă Marinela Bociort, secretar şef la Grupul Şcolar „Francisc Neumann” Arad.

Liceul  în doliu

Vestea decesului fostei secretare care şi-a desfăşurat vreme de 20 de ani activitatea în cadrul Liceului „Vasile Goldiş“ din Arad a venit ca un fulger peste foştii colegi de care, chiar dacă s-a depărţit în urmă cu un an, a rămas în strânse legături.

„Chiar în urmă cu trei săptămâni a venit să ne ajute puţin la secretariat. Arăta foarte bine, şi parcă era mai înfloritoare decât oricând. A fost o persoană strâns legată de acest liceu. Era deosebită, tonică, zâmbitoare, dispusă să ajute şi, cel mai important,te primea cu o vorbă bună la secretariat. Am intrat ieri acolo şi toata lumea plângea. Am întrebat ce s-a întâmplat şi mi s-a spus că a murit Maria. Când am auzit că e vorba de doamna Maria Bulzan, nu mi-a venit să cred, am încremenit pur şi simplu”, a declarat Eugen Bocănciu, director al Liceului „Vasile Goldiş” Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite