FOTO Expoziţie de felicitări a preşcolariilor de la Grădiniţa din Grădişte la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţii au venit la expoziţie cu părinţii
Micuţii au venit la expoziţie cu părinţii

Preşcolarii de la grădiniţa din Grădişte au expus în mall-ul din Arad felicitările pe care le-au confecţionat cu mâna lor. Părinţii pot viziona creaţiile, iar începând de vineri le vor putea cumpăra.

Librăria din cadrul complexului comercial s-a umplut de copii, părinţi şi educatoare. Astfel, sub îndrumarea educatoarelor Moş Mirela, Gherman Geta, Bâc Deliana, Amelia Faur, Popovici Mihaela, Matei Monica şi Bun Mihaela, micuţii şi-au lăsat imaginaţia să zburde pentru a crea felicitări specifice sărbătorilor de iarnă.

Fiecare copil a aşteptat cu nerăbdare momentul în care opera lui va fi admirată în cadrul expoziţiei pe care au pregătit-o cu multă atenţie. Şi, pentru că acesta a fost pentru majoritatea micuţilor primul vernisaj la care au participat ca artişti, totul a fost pregătit ca la carte.

Vizitatorii au fost primiţi cu colinde, apoi micii artişti au luat cuvântul făcându-le invitaţilor urări de sărbători după priceperea lor.

Până vineri, 10 decembrie, felicitările copiilor vor rămâne expuse pentru a putea fi admirate de toţi cei ce calcă pragul librăriei, iar după aceea felicitările se vor putea cumpăra.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite