Rablele arădenilor au devenit hotel pentru oieri. Licitaţia maşinilor abandonate.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marca Dacia a fost cea mai căutată la licitaţia organizată de Primăria Arad. Mult aşteptata licitaţie a rablelor adunate de municipalitate a avut loc în această dimineaţă şi a adunat doritori inclusiv din Germania.

Una dintre piesele care s-a vândut cel mai scump la licitaţia organizată astăzi de către Primăria Arad a fost un Camper Bedford. Preţul de pornire a licitaţiei a fost de 390 de lei iar maşina a fost adjudecată cu 2.300 de lei.

„Am luat maşina pentru a o folosi pentru păstori. Eu am turme de oi cu care fac transhumanţă şi ciobanii au nevoie de condiţii cât de cât decente în toate zonele în care circulă cu oile. Voi încerca să modernizez puţin rulota, să-i pun eventual şi un frigider, să-i repar aragazul şi mai vedem ce îi mai trebuie”, a declarat Silviu Dimofte din Ineu. Acesta mai spune că nu i se pare foarte mare preţul la care s-a ajuns, chiar dacă maşina nu poate fi înmatriculată.

Microbuz flower power

Rablele abandonate de arădeni pe domeniul public, ajunse acum la licitaţie, au atras chiar şi atenţia unui neamţ aflat în vacanţă în România la nişte prieteni. Acesta s-a înscris la licitaţie în speranţa de a achiziţiona un microbuz Volswagen, cu potenţial de transformare în maşină de colecţie. „E o maşină în genul celor tipice curentului Flower Power şi mă interesează acest gen de achiziţii. Are nevoie de reparaţii serioase, trebuie alt motor, dar are tapiţeria originală pe el şi dacă reuşesc să îl iau la maxim 500 de euro, îl pot aranja şi vinde cu 2.000. Este o maşină din perioada `74-`75 şi are potenţial”,  a declarat Norbert Wildenauer, cetăţean german.

De altfel acesta a mai achiziţionat şi o maşină de tip military, la preţul de 1.500 de lei pe care intenţionează să o recondiţioneze. 116 maşini au fost disponibile pentru cei intresaţi. Pentru acestea s-au înscris la licitaţia de astăzi 37 de doritori, din care două persoane juridice. Unii dintre participanţii la licitaţie au venit şi din ţară pentru a achiziţiona rable.

„Mă intersează în special daciile pentru piese de schimb. Am venit de la Vâlcea pentru licitaţie“.
Mihai Ionel, deţinător service auto

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite