Anchetă în liceul ghetou: bătăuşii vor fi sancţionaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Băncescu, elevul de la „Csiki Gergely” care a ameninţat un tânăr cu electroşocuri, şi cel din urmă, care a devenit violent, au stârnit un scandal. Inspectoratul Şcolar cere rapoarte de la directorii şcolilor în care învaţă ambii elevi, care să explice de ce au existat împrejurări prielnice unei scene violente.

În timp ce Daniel Băncescu se recuperează la spital, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele, directorul Liceului „Csiki Gergely“ trebuie să explice de ce un tânăr care învaţă în altă parte a putut intra în şcoală. Şi directorul de la Liceul Sportiv, cel în care învaţă bătăuşul, trebuie să spună de ce adolescenţii pot ieşi din instituţie în timpul orelor.

 „Aşteptăm să primim sancţiunile care se vor lua la nivelul celor două şcoli”, a declarat Nicolae Pellegrini, director adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Directorul liceului unde a avut loc altercaţia recunoaşte că în momentul de faţă poarta şcolii este stricată. „Nu m-am gândit că o să iasă o bătaie atâta timp cât acesta (bătăuşul – n.r.) a venit să-şi revadă foştii colegi”, a spus Bela Iuhasz, directorul liceului unde a avut loc bătaia. Inspectorii şcolari spun, de asemenea, că ideal ar fi ca în fiecare liceu să existe o firmă de pază, pentru a se evita astfel de incidente.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite