GALERIE FOTO Capcană periculoasă în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii din zona Cinema Dacia se tem de siguranţa copiilor din cauza unei gropi apărute sub asfalt. O groapă de aproximativ trei metri pătraţi şi adâncă de peste un metru şi jumătate a devenit locul ideal pentru depozitarea gunoaielor.

Nemulţumirea arădenilor din zona cinematografului Dacia a ajuns la capătul răbdării. O groapă adâncă de peste un metru şi jumătate şi lată de aproximativ trei metri, apărută sub asfalt de câteva luni de zile, dă mari bătăi de cap, atât şoferilor care încearcă să parcheze în zonă, cât şi locatarilor care locuiesc la blocurile învecinate.

„Groapa este situată în plin centrul oraşului, în faţa Casei de Asigurări de Sănătate şi în spatele cinematografului Dacia. Se observă clar că ea s-a transformat într-o adevărată peşteră pentru depozitarea deşeurilor”, a spus arădeanul Mihai Crai.

Un adevărat pericol

Noaptea, groapa nici măcar nu se observă, ea nefiind semnalizată. Pe timpul zilei pericolul este iminent, deoarece oricine trece pe aici, într-un moment de neatenţie poate cădea în ea. „Interesant este faptul că nimeni nu revendică încăperea aceasta, nu este punct termic, nu este canalizare, nu are nicio menire în afară de loc de colectat gunoaie, iar uşa de vizitare fără capac pune în pericol pie­tonii şi planetarele maşinilor. De fapt, peştera este în ton cu  parcarea, şi aceasta fără stăpân”, a spus Bujor Buda, locatar în zonă şi preşedintele Asociaţiei Pro Urbe Arad. Haine vechi, borcane cu mâncare, sticle goale, pet-uri şi chiar fecale se pot observa în peştera apărută ca peste noapte în plin centrul oraşului. Locatarii spun că mai lipsesc animalele moarte ca peisajul să fie unul cu adevărat desprins dintr-un film horror.

Click pe poză pentru GALERIE FOTO


Mirosuri insuportabile

„Mai mult, odată cu temperaturile ridicate care se vor înregistra în zilele viitoare, singura soluţie pentru a trece prin zonă va fi să purtăm o batistă la nas, pentru că mirosul este pur şi simplu insuportabil”, a adăugat Maria Ionescu, o altă locatară. Şoferii de taxi sunt la fel de nemulţumiţi pentru că spun că le este tot mai greu să onoreze comenzile din zonă. „Parcarea de aici este ca o adevărată junglă, iar despre groapă nu am cuvinte. Noaptea nici nu se observă. Mi-e şi groază să intru aici cu maşina pentru a lua comenzi”, a spus Răzvan Oltean, şofer de taxi.

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite