PORTRET Giulia - Maria Popa, micuța care cântă şi dansează ca o vedetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giulia-Maria Popa
Giulia-Maria Popa

Micuţa adoră să improvizeze, mai ales seara în faţa oglinzii. Ea are ca parteneră o prietenă din vecini. Giulia - Maria Popa nu ştie să facă multe lucruri, însă adoră să cânte şi să danseze.

Profil:
Născută: 22 decembrie 2007
Educaţie: Grupa mică la grădiniţă
Familie: Singură la părinţi

Toată ziua stă în faţa oglinzii cu microfonul în mână şi fredonează melodiile pe care le aude la televizor. „Îmi place să ascult muzică şi pe urmă să învăţ versurile şi să le cânt eu singură. Mă mai ajută şi mami că mai uit”, spune Giulia. Deşi este cât un ghemotoc, Giulia şi-a impresionat toţi vecinii din cartier, cu cântecele ei. Mai ales că nu este singura din bloc pasionată de muzică.

„Am învăţat de la vecina mea Andreea, să ţin microfonul în mână. Tot de la ea ştiu să şi cânt şi să dansez. Ea cântă pe scene adevărate şi este un mare fan al Andreei Bălan. Şi mie îmi place”, mărturiseşte micuţa. Când nu cântă şi dansează Giulia stă în bucătărie cu mama ei şi se uită cum aceasta găteşte. „Îmi place să stau de vorbă cu mami, când ea găteşte. Îmi plac spaghetele cu carne, dar mănânc cu mare plăcere orice fel de paste. Cele cu mac sunt preferatele mele. Şi checul îmi place, mai ales cel făcut de mami. Este foarte delicios, îmi face mereu de ziua mea”, spune Giulia.

Îl aşteapă pe Moş Crăciun

Giulia a început să cânde încă de la vârsta de un an şi şapte luni. „Prima dată am auzit-o cântând colinde pe vecina şi de atunci m-am apucat şi eu. Ştiu Moş Crăciun cu plete dalbe şi Jingle Bells”, spune Giulia - Maria Popa. Micuţei artiste îi place ca vara când afară se strâng mulţi copii de vârsta ei să organizeze concursuri de dans. „Eu fac parte din juriu şi dau premii. Cei care cântă frumos primesc bomboane şi ciocolată, dar şi multe, multe aplauze. Le spunem că într-o zi vor urca pe o scenă adevărată”, mai spune  Giulia. Pentru că a fost cuminte, micuţa doreşte ca moşul să îi aducă jucării şi dulciuri.

„I-am scris la Moş Crăciun şi i-am spus că am fost cuminte tot anul. Am mai plâns eu uneori, dar mami a spus că aşa fac toţi copiii. Aş vrea să primesc un joc frumos pentru calculator, dar şi alte jucări frumoase”, spune Giulia. Micuţa mai spune că mama şi tata, dar şi bunicii îi fac toate poftele şi că îşi doreşte să fie ori cântăreaţă, ori dansatoare sau, dacă nu, i-ar plăcea să fie prezentatoare. „Vreau să fiu la televizor, să zic eu ce se întâmplă şi lumea să se uite la mine. Îmi place să fiu şi eu ca şi Andreea Esca”, mai mărturiseşte micuţa. Giulia - Maria Popa se uită cu tatăl ei la meciuri şi la filme româneşti.

Întrebări şi răspunsuri

Ştii să reciţi şi poezii?
Da. Am cinci poezii pe care le ştiu pe dinafară. Le-am învăţat împreună cu tata şi cu mama.

Îţi plac desenele animate?
Îmi place foarte mult şi de aceea dansez pe Stephanie şi pe Hannnah Montana.

Ce te joci cu prietenii când vin la tine?
Am mai mulţi copii care vin la noi. Îmi place să mă joc cu ursuleţii de pluş sau să ne jucăm împreună pe calculator. De multe ori ne facem o scenă din pernuţe şi cântăm pe rând.

Ai vreo cântăreaţă preferată?
Îmi place Andreea Bălan, la fel ca şi vecinei mele. Ascultăm de multe ori piesele ei împreună.

Ce-i place
Micuţei Giulia îi place foarte mult şi să vorbească şi ori de câte ori părinţii au musafiri îi place să intre în vorbă cu toţi şi să le povestească despre jucările pe care le-a primit, dar şi despre desenele pe care le urmăreşte şi după care cântă şi dansează cu drag. 

Ce nu-i place
Micuţei nu îi place să umble cineva în jucările ei şi să le împrăştie. Ea este foarte ordonată şi ţine totul aranjat într-un dulăpior. De asemenea, nu îi place să fie deranjată în momentul în care se joacă la calculator sau se uită la desenele preferate, cum ar fi Stephanie.







Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite