Linia de tramvai Arad-Ghioroc, la reparat. Navetiștii vor circula cu autobuzele CTP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaiele care fac legătura între Arad şi Ghioroc vor fi înlocuite de autobuze
Tramvaiele care fac legătura între Arad şi Ghioroc vor fi înlocuite de autobuze

Pentru arădenii care fac cel mai lung drum cu tramvaiul, naveta a devenit o adevărată corvoadă. De la anul, călătorii vor circula cu autobuzul. Lucrările de refacere a celor 30 de kilometri de linie de tramvai necesită o sumă de aproximativ 200.000 de lei.

După în acest an Compania de Transport Public Arad (CTP) a tras pe dreapta două rute de tramvai, cei care fac zilnic naveta din Ghioroc şi Vladimirescu către oraş ar putea să fie nevoiţi să apeleze la anul la autobuze. Linia de tramvai care face legătura cu municipiul urmează să fie refăcută.

„Linia de tramvai se află într-un grad avansat de uzură. Pentru aceasta am făcut chiar un proiect cu care sperăm să intrăm într-un program european de finanţare pentru că e vorba de o sumă destul de mare”, a declarat în această dimineaţă, pentru Adevărul de Seară Arad, Marina Birău, directorul CTP Arad.

Deşi plătesc cel mai scump abonament, navetiştii vor fi nevoiţi să facă drumul Arad-Ghioroc cu autobuze. Navetiştii rămân sceptici în privinţa schimbării.

„Dăm mulţi bani pe abonament şi avem pretenţia să avem condiţii. După o oră de mers, ajung obosit acasă, iar dimineaţa o iau de la capăt”, a spus Gheorghe Ţucu, de 57 de ani, care vine în fiecare zi de la Ghioroc la Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite