Strauss, Brahms, Enescu şi Smetana pentru familia regală la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filarmonica de Stat din Arad va găzdui, în această seară, un concert eveniment. Instrumentiştii arădeni vor cânta, pentru prima dată, într-o Gală Regală, care reuneşte mai mulţi reprezentanţi ai familiilor regale europene.

„Este pentru prima dată când un astfel de eveniment este organizat la Arad şi ne bucurăm că am reuşit să aducem aici reprezentanţi ai mai multor case regale”, a declarat Tiberiu Dekany, unul dintre organizatorii evenimentului. „Am pregătit un program din patru lucrări de Strauss, Brahms, Enescu şi Smetana”, a declarat Codruţa Dogaru, ofiţer de relaţii publice la filarmonica arădeană.

Gala Regală este organizată de asociaţia „O viziune pe 30 de ani pentru România” împreună cu Primăria Municipiului Arad. Spectacolul începe la ora 19.00, iar în sală vor fi prezenţi membrii Familiei Regale a României, Principesa Moştenitoare Margareta a României, Principele Radu al României şi Magdalena a Austriei, Baronul von Holzhausen, John Kennedy, însoţit de Însărcinatul cu Afaceri ad interim al Austriei, Dr. Georg Oberreiter.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite