Victimele lui Mişu Moacă îl dau de gol pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesoara Afrodita e convinsă că amorezul a mai escrocat zeci de fete. Atât profesoara, cât şi poliţiştii, recomandă fetelor care au căzut în plasa lui Mişu Moacă să depună o plângere împotriva lui.

Afrodita Lupşe, profesoara înşelată de Mişu Moacă, vrea să le atenţioneze pe toate femeile din Arad să fie foarte atente şi să nu se lase păcălite de cel care se crede fie medic chirurg, fie ofiţer NATO. Profesoara spune că îi pare rău că procurorii au descis să-l cerceteze în stare de libertate, pentru că în acest mod el are posibilitatea să mai tragă câteva ţepe.

„Oamenii ca el nu merită să respire aerul de afară. Nu ştiu cum după atâtea reclamaţii, procurorii au decis să-l elibereze. Mişu Moacă e un adevărat pericol pentru toate doamnele din Arad”, atenţionează ultima victimă a bărbatului.

Victimele îl vor închis

Povestea Afroditei Lupşe, femeia înşelată de escrocul sentimental Mişu Moacă, a deschis cutia pandorei şi pentru alte victime ale amorezului.
În urma mediatizării cazului în „Adevărul de Seară” şi pe pagina de web arad.adevarul.ro, mai multe femei au postat mesaje în care au dezvăluit nickname-urile utilizate de acesta pe site-urile de întâlniri. În plus, unele dintre femei recunosc că şi ele au fost păcălite de Moacă, dar nu ştiu cui să se adreseze.

„«Doc.Mihai», acesta este unul din profilurile lui de pe www.neogen.ro. «Pediatri» este un alt nickname pe care Mişu Moacă îl foloseşte pe site-ul www.sentimente.ro. Din păcate şi eu sunt păţită, dar nu ştiu cui să mă adresez”, spune Corina într-un comentariu postat la materialul cu profesoara păcălită.

EXCLUSIV: Mihai Moacă, escroc sentimental de meserie, va fi cercetat în stare de libertate pentru înşelăciune

O altă tânără povesteşte cum bărbatul a acostat-o pe stradă, pretinzând că e american. „Pe mine m-a acostat pe stradă, cu o engleză de doi bani. I-am zis să o lase baltă că îl văzusem la o cafenea şi vorbea foarte bine româneşte. A început să mă aburească cât de frumoasă şi elegantă sunt. Mă bucur că până la urmă i-a venit cineva de hac, bravo”, spune o altă cititoare, Greenlady.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite