Elevul bătăuş de la „Csiki Gergely” a fost sancţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Băncescu s-a certat cu un fost coleg la începutul lunii aprilie. Elevul de 17 ani care a ameninţat cu electroşocuri un alt licean s-a ales cu nota scăzută la purtare şi va fi exmatriculat.

Elevul neastâmpărat de la Liceul „Csiki Gergely” din Arad, care a fost implicat într-un scandal, la începutul lunii aprilie, va fi exmatriculat. Decizia a fost luată astăzi, de către conducerea instituţiei de învăţământ. Nu este prima dată când elevul Daniel Băncescu este sancţionat. Conducerea liceului la care învaţă i-a pregătit deja o sancţiune, care constă în nota scăzută la purtare şi exmatriculare pentru câteva zile. Daniel Băncescu a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap de un fost coleg. În urma audierilor, reprezentanţii şcolii la care învaţă băiatul au ajuns la concluzia că o parte din vina scandalului îi aparţine şi lui, pentru că a scos din buzunar un obiect suspect cu care a vrut să-şi intimideze fostul coleg.

Externat din spital

Elevul a fost externat şi se află în afara oricărui pericol. „Deocamdată a primit motivare din partea medicilor pentru următoarele şapte zile. Înainte de conflict a mai fost exmatriculat pentru cinci zile pe care le va face după vacanţa de Paşte. Apoi va mai primi trei pentru bătaia cu fostul elev”, a spus directorul liceului „Csiki Gergely”, profesorul Bela Iuhasz. Acesta a mai declarat că a luat în calcul varianta de a-l transfera disciplinar pe Daniel Băncescu, la altă şcoală.

„La noi va fi cel puţin până la sfârşitul anului, pentru că acum este în clasa a zecea. Fără discuţie, va avea nota scăzută la purtare şi în al doilea semestrul al anului, pentru că în primul a avut nota 7”, a mai spus directorul. Despre cel de-al doilea băiat implicat în scandal, foştii lui profesori au numai cuvinte de laudă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite