Veste bună pentru locuitorii judeţului: 200 de kilometri de drumuri noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumurile proaste din Arad sunt în continuare pe lista de priorităţi de lucru a municipalităţii. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă de reprezentanţii municipalităţii arădene.Veste bună pentru arădeni, în condiţiile în care multe dintre drumurile din judeţ şi oraş sunt capcane pentru şoferi.

Peste 80 de kilometri de drumuri vor fi reabilitaţi în acest an, în tot oraşul, asta dacă aleşii locali vor vota proiectele respective la prima şedinţă de consiliu din 2011. „Acest studiu vine în continuarea proiectelor municipalităţii care au dus la reabilitarea a 55 de kilometri de drumuri din oraş”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Edilul şef mai spune că vor fi trei tipuri de lucrări care vor fi executate, în funcţie de tipul de străzi luate în vizor.

„Sunt străzi de pământ, străzi de beton şi străzi de asfalt. Pentru fiecare, intervenţiile vor fi  diferite. O parte din finanţare va merge pe programul Ministerului Dezvoltării Regionale, cel cu 10.000 de kilometri. Dintre aceştia, 200 de kilometri revin judeţului Arad, iar o parte, municipiului. Diferenţa va fi suportată de la bugetul local”, a explicat Falcă.

Pe lista străzilor care vor avea parte de modernizare se numără Nicolae Titulescu (Micălaca), câteva străzi importante din Aradul Nou, din Vlaicu, Hunedoarei şi străzile adiacente, strada Pădurii, care vine astfel să răspundă unui alt proiect din vecinătate - centura Aradului în regim de autostradă  şi care va fi pregătită astfel pentru ieşirea de pe autostradă.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite