Târg de turism cu oferte de criză pentru Crăciun şi Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un sejur de şapte zile la ski în Austria în perioada revelionului costă 355 euro de persoană
Un sejur de şapte zile la ski în Austria în perioada revelionului costă 355 euro de persoană

Arădenii ignoră pachetele puse la bătaie de către agenţii eonomici. Crăciun şi Revelion petrecut în familie, aceasta este opţiunea arădenilor care au vizitat târgul de turism deschis în oraşul lor.

În ciuda ofertelor tentante scoase la bătaie de mai multe agenţii de turism la cel mai mare târg de profil organizat în ultima perioadă la Arad, organizatorii spun că majoritatea vizitatorilor au luat câte un pliant şi au plecat către casă.

Un sejur de şapte nopţi cu bilet de avion inclus în Cipru la 229 de euro sau Revelion în Austria la ski, cinci zile în schimbul sumei de 378 de euro de persoană nu au fost nişte oferte destul de convingătoare pentru arădenii care au venit la târgul de turism organizat în aceste zile în complexul Comerial Armonia.

„Recunosc că mi-ar plăcea foarte mult să plec undeva în vacanţa de iarnă, dar posibilităţile financiare nu ne permit acest lucru. Am venit la târg să văd despre ce pachete de turism este vorba, dar cred că până la urmă voi alege să stau acasă, în familie, atât de Revelion, cât şi de Crăciun”, a spus Ionuţ Avram din Arad.

Cea mai convenabilă ofertă pentru noaptea dintre ani este în Budapesta, unde pentru trei zile arădenii vor scoate din buzunar 169 de euro, preţ care include şi masa de Revelion. „Simţim criza în acest domeniu pentru că oamenii preferă să-şi ţină economiile pentru zile negre”, a declarat Mihai Enache, agent de turism.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite