Micii întreprinzători arădeni sunt supăraţi pe instituţiile de control ale statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afacerile micilor comercianţi  sunt puse în pericol de controale
Afacerile micilor comercianţi sunt puse în pericol de controale

Problemele cu care se confruntă micii întreprinzători privaţi din Arad au ajuns subiect de chestionar.Asociaţiile profesionale dar şi autorităţile vor să afle ce anume îi nemulţumeşte pe agenţii economici şi ce se poate face pentru ei.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (CNIPMMR), filiala Arad, a decis ca în colaborare cu Prefectura Arad, să-i ia la întrebări pe agenţii economici pentru a afla ce îi nemulţumeşte la cei care îi controlează. „Vrem să aflăm care sunt problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri în relaţia cu instituţiile de control. Au fost multe sesizări şi reclamaţii pe aceste teme”, a declarat prefectul Aradului, Călin Bibarţ.

250 de chestionare

La rândul lor, reprezentanţii CNIPMMR Arad au început deja aplicarea chestionarelor pe această temă. „Am împărţit aproape 250 de astfel de chestionare membrilor noştri. Le vom centraliza şi vedem care sunt problemele”, a explicat Mihaela Breaz, director CNIPMMR Arad.  Aceasta a mai spus că până acum au fost şi răspunsuri pozitive şi negative, dar şi că instituţia cea mai des reclamată e Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor „şi datorită faptului că au amenzi foarte mari pentru lucruri considerate minore, cum este afişarea orarului”.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite