Lucrările la autostradă vor fi încheiate în ciuda deciziei constructorului de a suspenda activitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii consorţiului FCC PORR Astaldi vor lucra pe tronsoanele începute deja ale autostrăzii, conform Ministerului Transporturilor
Muncitorii consorţiului FCC PORR Astaldi vor lucra pe tronsoanele începute deja ale autostrăzii, conform Ministerului Transporturilor

Secretarul de stat Eusebiu Pistru spune că şantierele începute vor fi încheiate. Deşi săptămâna trecută constructorul autostrăzii Arad-Timişoara FCC PORR Astaldi a suspendat activitatea, astăzi ministerul a transmis că ele continuă.

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Eusebiu Pistru, a declarat, în această dimineaţă, că lucrările la autostrada Arad – Timişoara vor continua. Acesta mai spune că nici nu se pune problema ca cei care au câştigat aceste lucrări, consorţiul FCC PORR Astaldi să le lase nefinalizate, ci eventual să nu mai înceapă lucrul la alte tronsoane noi.

„Lucrările continuă pe toate tronsoanele începute. Constructorul a anunţat doar că nu va mai începe lucrările pe alte porţiuni”, a clarificat Eusebiu Pistru. „Nu pot să declar nimic, nu am nimic de spus şi nu am voie să furnizez niciun fel de informaţie legată de această problemă”, a declarat Rogelio Sabato, project manager din partea consorţiului FCC PORR Astaldi. Lucrările la autostrada Arad -Timişoara, care va avea o lungime 44 de kilometri, au început în anul 2009.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite