Meniu de Paşte cu bucate ca pe vremea bunicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii care vor să guste mâncăruri de odinioară pot profita de oferta bio. Până pe 23 aprilie, magazinul Atrium este gazda unui târg culinar la care arădenii pot găsi produsele pe care le mâncau bunicii noştri, la sărbători.

În aceste zile, în incinta Atrium Mall are loc un târg  bio la care arădenii pot găsi cele mai bune produse culinare, nelipsite de pe masa de prânz din ziua de Paşte. Începând de la celebra pască, ouă, cozonaci şi până la fripturi ori produse sută la sută naturale, fiecare poate alege ce doreşte după bunul său gust. Evenimentul promovează un stil de viaţă sănătos şi ecologic.

image

„Avem alimente bio şi tradiţionale: preparate din carne de porc fără colesterol, preparate din carne de oaie, de pui, brânzeturi, ouă ecologice, produse de panificaţie, prăjituri de casă, paste ecologice, ulei ecologic, dulceţuri, ceaiuri, siropuri şi produse dietetice, palincă şi vin natural, miere ecologică şi alte produse apicole”, a declarat Mihaela Cornea, una dintre organizatoare.


200 de lei un meniu bio
În cadrul târgului sunt amenajate şi standuri cu obiecte care dau energie pozitivă dacă sunt aşezate în locuinţă. „Îmi place să mănânc sănătos şi de aceea cred că anul acesta de Paşte o să aleg un meniu uşor. Am să mă axez pe carnea fără colesterol şi bem ceaiuri pentru detoxifiere”, a spus Alina Biriş din Arad. Arădenii care vor să mănânce sănătos vor trebui să scoată aproximativ 200 de lei pentru un prânz de Paşte.

image



Sfaturi pentru un mod de viaţă sănătos

Intrarea la târg este liberă. Specialiştii în produse bio recomandă ca în această perioadă să nu se facă exces la mâncare. „Îi aşteptăm pe arădeni la târg cu soluţii pentru un stil de viaţă sănătos în orice perioadă a anului, nu numai de sărbători”, a declarat Angela Constantinescu, specialist în legume şi crudităţi.

image
image
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite