În seara aceasta va avea loc concertul caritabil pentru Alin Totorean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru marele eveniment din această seară sunt pe ultima sută de metri. Un club din Arad organizează un concert caritabil de strângere de fonduri pentru susţinerea exploratorului arădean Alin Totorean, bolnav de cancer.

„Ştim cu toţii că Alin Totorean este singurul român care a traversat pe jos deşertul Atacama, iar acum se confruntă cu un deşert mult mai periculos. Alin a fost diagnosticat cu cancer la ţesuturile moi. Săptămâna viitoare, exploratorul va trece prin ultimele şedinţe de citostatice, apoi vor urma noi analize şi tratamente foarte costisitoare”, a declarat în această dimineaţă Flavius Stuhulet, membrul trupei B-Ton, care va concerta deseară.

Donaţii după posibilităţi

Astfel, toţi cei care vor să îl ajute, cu orice sumă, pe explorator, sunt aşteptaţi să participe la concertul din seara aceasta. Organizatorii nu au fixat o sumă pentru intrarea la eveniment, astfel că fiecare va dona după posibilităţi. În deschiderea evenimentului, actriţa Carmen Vlaga va recita câteva poezii, apoi va urma un moment de muzică folk. Vor concerta trupele B-Ton, Quaternion, Geonosis, Maris şi Dj Reggie. De asemenea, vor fi prezentate şi câteva fotografii realizate de Alin Totorean din expediiţile sale.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite