Au început pregătirile pentru Festivalul „I made this”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Festivalului de handmade „I made this“ au declarat astăzi că au început pregătirile pentru cea de-a doua ediţie a evenimentului care va aduce în faţa arădenilor decoraţiuni originale pentru Paşte, lucrate manual.

Pentru că prima ediţie a festivalului s-a bucurat de un succes răsunător, organizatorii spun că următorul eveniment va fi organizat în perioada 1-3 aprilie, în Club Nerv.
Până astăzi şi-au anunţat participarea aproximativ 25 de creatori. Vizitatorii vor putea găsi începând de la haine şi accesorii, produse de decor şi până la produse specifice sărbătorilor pascale, toate lucrate manual. „Nu vor lipsi cadourile de Paşte şi obiectele de decoraţiuni interioare”, a declarat în această dimineaţă Patricia Tulcan, organizatoarea festivalului. Printre atracţiile festivalului se vor număra ouăle de Paşte confecţionate din materiale ecologice, dar şi coşuleţele şi aranjamentele cu tematică de primăvară.
De asemenea, organizatorii au anunţat că de această dată nu vor mai fi probleme legate de iluminat ori acces dificil în locaţie, cum s-a întâmplat la prima ediţie. „Am avut câteva sesizări la prima ediţie, de aceea vom încerca să remediem problemele”, a continuat Patricia Tulcan.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite