Ieri sportivi de elită, azi interlopi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulţi dintre campionii Aradului „se mândresc” cu o listă de antecedente penale, ajungând să facă parte din rândul infractorilor. Multor arădeni care s-au făcut remarcaţi la concursuri sportive, viaţa din puşcărie nu le este deloc străină.

Au atins culmile succesului în ringul de box, sala de forţă sau ringul de lupte. Astăzi însă sunt cunoscuţi ai poliţiştilor, cu dosare penale pe rol şi cu infracţiuni la activ. Luptători K1 certaţi cu legea, halterofili ajunşi la mondiale prinşi cu dopaj sau trafic de maşini furate şi boxeri care au lăsat ringul pentru bătăi, alba neagra şi contrabandă de ţigări, toate sunt exemple de sportivi ce au abandonat cariera în schimbul infracţiunilor.

Andrei Buda , luptător în circuitul K1, a fost reţinut anul trecut, pentru şantaj. Cunoscut ca fiind un practicant al jocului alba-neagra, sportivul arădean a avut parte de o piedică destul de urâtă în carieră, tocmai înaintea unui concurs la care urma să participe. „Pe numele său au fost depuse patru plângeri. Toate pentru aceeaşi infracţiune”, a declarat Codrin Gavra, procuror la Parchetul Arad.

Probleme cu legea

Adrian Buda, fratele luptătorului, sportiv la rândul său, este dat în urmărire. Nici nu s-a finalizat procesul fratelui său, că şi Adrian Buda, un alt cunoscut luptător K1, a intrat în vizorul oamenilor legii. Adrian a fost implicat într-un scandal în urma căruia o persoană a ajuns pe patul de spital. Traian Cihărean, fost halterofil de performanţă, a fost exclus pentru dopaj din lotul care reprezenta România la Campionatele Mondiale, iar astăzi a ajuns bodyguard. A avut şi el probleme cu legea şi asta din cauza cercurilor dubioase în care se învârtea şi care i-au adus o corecţie soră cu moartea şi l-au băgat pe patul de spital.

Adrian Mateiaş a devenit astăzi un cunoscut om de afaceri în Arad, după ce o vreme câştiga medalii la haltere. Numele său a fost implicat în mai multe scandaluri, iar faptul că se învârte în anturaje dubioase nu este un secret pentru nimeni.

Ultimul, dar nu cel din urmă, Adrian Buş, cunoscut boxer arădean, s-a apucat de alba-neagra şi de contrabandă de ţigări, lucru ce avea să îi aducă ani grei de puşcărie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite