S-au prăbușit bucăți din tavanul mall-ului din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mall Galleria
Mall Galleria

Bucăţi din plafonul din rigips al unui mall din Arad s-au prăbuşit, astăzi, pe o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi, martorii anunţând la 112 incidentul, în urma căruia nu ar fi înregistrate victime.

Potrivit martorilor aflaţi în mall-ul Galleria Arad, elemente din plafonul din rigips al centrului comercial s-au desprins de pe o lungime de zeci de metri, de la etajul al doilea al clădirii, bucăţile căzând pe pardoseala de la parter. Martorii au sunat la numărul de urgenţă 112, însă au anunţat că nu există persoane rănite, conform agenției de presă Mediafax.

Angajaţii de la serviciul de pază al mall-ului au izolat zona afectată, adică parterul clădirii unde au căzut bucăţile de plafon, în timp ce sute de clienţi au rămas la etajele superioare asistând la incident.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, incidentul nu a fost sesizat Poliţiei şi Ambulanţei, dar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a trimis la faţa locului o echipă de descarcerare, pentru orice eventualitate, mai arată sursa citată. Mall-ul respectiv a fost inaugurat la sfârşitul anului 2011.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite