Tânăr arestat la Arad pentru deţinerea a peste un kilogram de cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a fost arestat de Tribunalul Arad pentru deţinerea ilegală a peste un kilogram de cannabis, el fiind suspectat de mai mult timp de vânzarea drogului către mai mulţi tineri arădeni, informează Poliţia Română.

Sursa citată precizează într-un comunicat că, în cursul lunii august, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad din cadrul BCCO Timişoara şi procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Arad au efectuat investigaţii privind activitatea infracţională a unui tânăr din Arad, suspectat de trafic de droguri de risc. Din cercetări a reieşit că Daniel P., în vârstă de 22 ani, deţine şi comercializează cannabis mai multor tineri din municipiul Arad, conform agenţiei de presă Mediafax.

Poliţiştii au făcut două percheziţii domiciliare, în urma cărora s-a reuşit probarea activităţii infracţionale a suspectului, depistarea acestuia şi capturarea a 1,350 de grame de cannabis. În baza probatoriului administrat în cauză, procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea lui Daniel P., pentru 24 de ore. Ulterior, fiind prezentat Tribunalului Arad, suspectul a primit mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, faptă prevăzută şi pedepsită de art.2 al.1 din Legea 143/2000.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite