Un polițist de frontieră a provocat un accident. Șoferul unui Logan a murit pe loc iar polițistul de frontieră a decedat al spital. Alți doi polițiști sunt în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașina în care se aflau cei trei polițiști de frontieră
Mașina în care se aflau cei trei polițiști de frontieră

Autoturismul Audi în care se aflau poliţişti de frontieră care se întorceau la Arad după tura de noapte de la vama Nădlac a intrat pe contrasens, a lovit o autoutilitară pe care a răsturnat-o, intrând apoi frontal într-o Dacie Logan. Polițistul care a provocat accidentul a murit după aproximativ o oră, în brațele medicilor. Un alt coleg de-al său se află în operație iar cel de-al treilea a scăpat cu leziuni ușoare și se afl

Accidentul s-a produs în această dimineață, pe DN7, Arad- Nădlac. Cei trei polițiști de frontieră se întorceau de la serviciu, după o tură de noapte. la volan se afla Lucian Ungureanu, agent de poliție în cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Arad încă din anul 1999. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, inexplicabil, a intrat la un moment dat pe contrasens, izbindu-se de o autoutilitară care se îndrepta dinspre Arad spre Nădlac. Autoutilitara, în urma impactului, s-a răsturnat de-alungul șoselei. Autoturismul Audi, în care se aflau cei trei polițiști, s-a îndreptat mai departe pe contrasens, lovind în cele din urmă frontal un autoturism Dacia Logan, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

VEZI AICI GALERIE FOTO:

Accident Arad-Nădlac

„Impactul a fost puternic”, povestește încă în stare de șoc un martor. De asemenea, același martor susține că nu își poate imagina cum șoferul din Audi a intrat pe contrasens, din moment ce șoseaua era liberă și nu avea nici un alt autoturism în fața sa, pe care să intenționeze să îl depășească.

Pompierii,chemați de urgență

La fața locului au ajuns imediat echipajul Smurd, alte câteva ambulanțe și pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad. Din păcate însă, pentru bărbatul aflat în Logan, nu s-a mai putut face nimic. Acesta a fost scos dintre fiarele autoturismului, însă era deja decedat.

Polițistul a murit la spital

Cei trei polițiști de frontieră au fost preluați imediat de medici și transportați de urgență la Spitalul Clinic Județean Arad. Lucian Ungureanu, șoferul autoturismului Audi a decedat la scurt timp pe patul de spital.

„Pacientul a intrat în stop cardio respirator iar manevrele de resuscitare au fost în zadar”, a declarat dr. Monica Puticiu, medic în cadrul Unității de Primire Urgențe.

Un alt polițist de frontieră este în continuare în stare foarte gravă, acesta fiind supus de urgență unei intervenții chirurgicale. Cât despre cel de-al treilea, agentul a scăpat doar cu câteva răni ușoare și două fracturi. Starea sa este stabilă spun medicii, însă pacientul este extrem de afectat și susține că nu își mai amintește nimic din cele petrecute.

Polițiștii încearcă acum să stabilească cum anume s-a petrecut tragedia și ce l-a determinat pe șofer să pătrundă pe contrasens. Martoriii cred însă că șoferul, cel mai probabil, adormise la volan, fiind obosit după serviciu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite