Arad: Și-a amenințat vecinul cu un pistol de jucărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Și-a amenințat vecinul cu un pistol de jucărie
Arad: Și-a amenințat vecinul cu un pistol de jucărie

Un bărbat din localitatea Sântana, județul Arad s-a ales cu un dosar penal după și-a amenințat vecinul că îl împușcă cu un pistol de jucătărie, cumpărat de la un supermarket.

R. Ioan în timp ce se afla în curtea lui U. Claudiu, ambii din localitatea Sântana, a fost ameninţat cu un pistol de jucărie.

Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sântana au stabilit că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, generate de faptul că în anul 2008, R. Ioan i-a vândut lui U. Claudiu, un autoturism, pentru care acesta din urmă nu a achitat contravaloarea sumei de 1000 lei şi nici nu a plătit impozitul pentru anii 2008-2009, fostul proprietar al autoturismul a venit să-i ceară socoteală celui care nu şi-a achitat datoria.


Pe fondul discuţiilor contradictorii, în curtea imobilului lui U. Claudiu, l-a ameninţat pe R. Ioan, cu un pistol. Pistolul cu capse folosit s-a dovedit a fi de jucărie, acesta fiind achiziţionat de la un supermarket din Arad.


Poliţiştii i-au întocmit lui U. Claudiu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite