Arad: A crescut numărul agresiunilor în cluburi (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna iunie a fost una foarte aglomerată pentru jandarmii arădeni care au intervenit în aplanarea a peste 300 de scandaluri.

Majoritatea altercaţiilor au avut loc în zilele de weekend, în incinta barurilor, a cluburilor acolo unde scandalagii după câteva pahare de alcool şi-au ieşit din fire. Peste 350 de misiuni de acest gen au fost executate de jandarmii arădeni.

 „Liniştea şi siguranţa cetăţenilor precum şi prevenirea şi combatarea fenomenului infracţional sunt cele mai importante obiective ale noastre. Numai în luna iunie am reuşit să aplanăm 350 de scandaluri şi 34 de infracţiuni.  De asemenea am reţinut 24 de autori şi am aplicat 164 de sancşiuni contravenţionale”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad.


Potrivit acestora, în ultima perioadă a crescut numărul violenţelor. Tot mai mulţi cetăţeni depun plângeri cum că au fost agresaţi pe stradă, în zonele aglomerate. Pe această cale, oamenii legii îi roagă pe arădenii care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale (furturi, tâlhării, loviri, ameninţări etc.) sau sunt victimele unor astfel de fapte, să solicite imediat sprijinul jandarmilor la orice oră din zi şi din noapte, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite