Primăria a repartizat cele 50 de locuinţe pe Tarafului pentru asistaţii sociali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În complexul social de pe strada Tarafului, din cartierul Sânicolaul Mic, reprezentanţii Primăriei Arad au înmânat cheile de la 50 apartamente beneficiarilor care urmează să se mute în câteva zile.

Complexul Social a fost gândit pentru a soluţiona situaţia locativă a foştilor chiriaşi evacuaţi din imobile retrocedate dar şi a altor cazuri sociale.

Primele 100 de apartamente au fost predate în urmă cu şase luni unor familii evacuate din imobile retrocedate.

După o lună de când au fost repartizate, cele 50 de familii se pot muta deja.

În prezent, în Complexul de pe strada Tarafului se află în fază avansată de construcţie alte 128 de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere.

„Pe baza ordinii de priorităţi rezultată în prima etapă, au fost efectuate anchete sociale unui număr de 82 de familii, pentru verificarea veridicităţii datelor prezentate de solicitanţi şi eventuala departajare în cazuri cu punctaj egal. Anchetele sociale au fost efectuate de către angajaţii  Serviciului prestaţii sociale şi Serviciului autoritate tutelară, juridic, protecţie a minorilor şi familiei din cadrul Direcţiei de dezvoltare şi asistenţă comunitară Arad”, a declarat Erika Stark, directorul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad.
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite