Află aici care sunt cele mai importante ştiri din oraşul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul Freeze din AradPeste 50 de tineri au făcut un exerciţiu de socializare în holul Staţiei CFR, unde s-au întâlnit, s-au organizat şi au stat, nemişcaţi, în diferite poziţii, timp de trei minute. Exerciţiul se numeşte Freeze şi are ca scop promovarea socializării între tineri.

Cercetată pentru furt

Poliţiştii din cadrul Biroului de ordine publică au depistat-o pe Lorena T., de 21 ani din Arad. În data de 3 iunie a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte dintr-un magazin din oraş. Tânăra este în prezent cercetată pentru furt calificat.      

Gazon sintetic la Patinoar

Municipalitatea şi-a anunţat intenţia va cumpăra cu aproape 170.000 de lei gazon sintetic pentru a amenaja la Patinoarul din Subcetate un teren multifuncţional pentru fotbal, tenis şi volei.Acesta va acoperi o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi.

Trafic sufocant pe lângă municipiu

Din primele rezultate ale recensământului circulaţiei, demarat de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri, valorile de trafic sunt foarte mari. Pe DN7, în zona comunei Vladimirescu, au trecut, într-o singură zi, cele mai multe maşini, respectiv, 8.929.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite