Procurorii arădeni s-au autosesizat în cazul şpăgii cerute trupei AC/DC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sesizarea depusă de reprezentanţii trupei australiene în cazul şpăgii cerute de către drumari a ajuns deja pe masa la procurorului de caz. Dosarul de mită este în lucru.

Conflictul iscat de lucrătorii CNADNR care au oprit convoiul și a solicitat șoferilor rovignetele pentru perioada șederii în România a ajuns să fie anchetat şi de procurorii arădeni.

„Procurorii arădeni s-au autosesizat în cazul angajaţiilor CNADNR care au cerut câte 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de maşini din convoiul care transporta echipamentul trupei AC/DC. S-a deschis un dosar de urmărire penală în cauză”, a declarat Marius Neculcea, prim procuror.

Totul a pornit de la solicitarea ilegală a drumarilor care au dorit să verifice rovinietele caravanei din perioada de şedere, iar apoi au pretins bani pentru a permite accesul spre Ungaria.

„Cercetările în cazul angajaţiilor CNADNR se delurează sub coordonarea procurorilor care se ocupă de acest caz”, a declarat Camelia Tuduce, purtărorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite