Rutieriştii arădeni nu mai „gustă” micile atenţii ale şoferilor indisciplinaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele săptămâni cazurile de dare de mită au crescut în rândul şoferilor din judeţul Arad. Cei care au încercat să „testeze” integritatea agenţilor de circulaţie au fost reţinuţi şi escortaţi la sediul Parchetului pentru audieri.

CITEŞTE ŞI:

Mamă și fiu prinși în flagrant când vroiau să mituiască un polițist

În ultimele zile, trei persoane au fost reţinute pentru cercetări după ce au încercat să ofere sume de bani pentru ca doi agenţi din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad să închidă ochii la abaterile săvârşite de aceştia.

Primul şofer a fost prins de către un agent al SPR Arad în timpul unui control. Agentul a constatat că acesta avea permisul de conducere suspendat. De teama unui dosar penal, şoferul în cauză a încercat să cadă la înţelegere cu poliţistul.

În al doilea caz, procurorii au reţinut un tânăr de 24 de ani din Sebiş şi pe mama acestuia după ce au încercat să mituiască nişte agenţi de poliţie.

Cei doi au fost opriţi în trafic pentru un control de rutină de un echipaj de poliţie, în zona localităţii Şiria.

Pentru că au depistat mai multe nereguli, poliţiştii au reţinut actele maşinii conduse de tânărul din Sebiş, autoturism înmatriculat în Irlanda.

Ulterior, cei doi au revenit la echipajul de poliţie şi i-a înmânat poliţistului certificatul de înmatriculare, în care se afla o bancnotă de 50 de Euro motivând că nu ar dori să fie sancţionat contravenţional cu privire la abaterile săvârşite.

În ultimele trei săptămâni au mai existat alte trei cazuri de dare de mită, şi asta după ce un poliţist din Ineu, unul din Nădlac şi un altul de la Rutieră au refuzat „atenţiile“ oferite de către şoferi.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite