Un bolnav psihic şi-a băgat prietenii în spital cu lingura de amestecat jumările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele două victime este în comă pe secţia ATI la Spitalul Judeţean Arad  iar cea de-a doua este internat cu comoţie cerebrală la chirurgie. Scandalul dintre prieteni a izbucnit aseară după ce în cursul zilei de ieri toţi cei implicaţi au participat la tăierea porcului la domiciliul unuia dintre ei.

Mircea Pintean în vârstă de 67 de ani din Arad se află internat pe secţia de chirurgie cu traumatism cranio cerebral şi comoţie cerebral, după ce aseară a fost lovit în cap cu lingura de amestecat în jumări de către un amic cu care participase la tăierea unui porc.

image

”Nici nu ştiu de la ce a început scandalul. S-a luat la bătaie cu Pavel Mihoc şi am încercat să îi despart şi m-am trezit cu o lovitură puternică la cap. E nebun cu acte în regulă şi l-a apucat aşa din senin ”, a declarat în această dimineaţă bărbatul.

Cea de-a doua victimă, Pavel Mihoc de 50 de ani  este internată la secţia de terapie intensivă.  ”Pacientul a ajuns la spital intubat în comă şi cu multiple fracturi craniene”, a declarat Mircea Răduţiu, medic specialist urgenţe.

Acesta a mai adăugat că în prezent bărbatul e stabil şi aşteaptă consultul neurochirurgical.  

”Cât priveşte agresorul, Tornean Ştefan de 43 de ani din Arad, a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat azi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de omor”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt IPJ Arad .

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite