Afacerile pieţarilor din Obor, distruse de străzi inundate şi noroaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codul galben de ploi şi vijelii a inundat încă o dată una dintre străzile prin care se face accesul în piaţă. Comercianţii care au avut norocul să ocupe o masă în zona asfaltată răsuflă acum uşuraţi. Ploaia din ultimele zile nu le-au afectat afacerile, în vreme ce o bună parte din piaţă stă sub apă şi noroaie.

Conform Companiei de Apă Arad, strada cu pricina nu beneficiază de canalizare, astfel că de fiecare dată când plouă, comercianţii sunt nevoiţi să facă slalomuri printre bălţile formate

„Mereu e aşa când plouă, plin de noroaie încât nimeni nu se încumetă să vină în zona asta. Ne-am săturat să fim nevoiţi să ne vindem marfa în asemenea condiţii, mai ales că şi noi plătim taxe şi impozite la fel ca toată lumea”, a mărturisit Camelia Iova, comerciantă.

Pe de cealaltă parte, conducerea TOP promite modernizări în zonă, deşi până în prezent situaţia nu a fost remediată.

„Oamenii trebuie să mai aibă un pic de răbdare, deoarece în momentul de faţă are loc procedura de întocmire a documentelor, după care urmează licitaţia şi abia pe urmă începerea lucrărilor de modernizare în zona cu pricina”, a declarat Mirela Ilieşe, director general interimar al Târguri, Oboare şi Pieţe Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite