Abonamentul unic: mărul discordiei dintre arădeni şi municipalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii se revoltă împotriva eliminării unor linii de tramvai
Arădenii se revoltă împotriva eliminării unor linii de tramvai

Serviciile proaste de care majoritatea dintre locuitorii urbei dispun, i-au scos din sărite pe arădenii care spun un „NU” categoric abonamentului unic şi desfiinţării linilor de tramvai.

Aşa cum ne-a obişnuit, aleşii locali jonglează cu idei care pun la încercare nervii şi răbdarea plătitorilor de taxe.

Dezbaterea publică pe marginea abonamentului unic şi a desfiinţării linilor de tramvai a stârnit controverse de toate părţile.

Dacă reprezentanţii CTP au prezentat scopul acestei modificării, cei prezenţi la dezbaterea au ţinut să precizeze cum vor afecta aceste modificări transportul în comun către cele trei cartiere.

„Ceea ce CTP-ul face acum, e să ne mai dea o palmă. Adică tot noi să stăm la dispoziţia lor, când ar trebui defapt să fie exact invers”, a spus Simona Lăzău, o arădeancă.

În proiectul de hotărâre se propune eliminarea a şase linii de tramvai, mo¬dificarea programului de transport, introducerea abonamentul unic, care va fi valabil pe toate tipurile de mijloce de transport în comun. Abonamentul unic nominalizat, pe o lună, va avea o va¬loare de 60 lei, pe două săptămâni va costa 35 lei, abonamentul săptămânal 20 lei, iar o legitimaţie de călătorie pentru o zi valabilă pe toale liniile urbane 7 lei. 

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite