Ziua națională a tineretului sărbătorită prin competiţii în întreg judeţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de arădeni au participat ieri la diferite activităţi artistice şi sportive, cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului. De la concursuri de karaoke, până la acţiuni de ecologizări, participanţii au primit diferite premii şi diplome.

Direcția pantru Tineret a județului Arad a organizat cu prilejul zilei de 2 Mai, ziua națională a tineretului, o serie de activități sportive și artistice. Dacă la Căsoaia au fost competiții sportive, concurs de karaoke, ecologizări, în comuna Covăsânț, s-au desfășurat mai multe activități sportive - competiție de șah, rummy, tenis de masă, dar și o competiție de minifotbal. La evenimet au participat peste 600 de persoane.

,,Evenimentele din acest an, organizate cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, au fost realizate fără buget, inclusiv spectacolul, prin parteneriate cu diferite instituții publice și firme locale. Am fost foarte încântat când am vazut mobilizarea tinerilor la toate aceste activități sportive, chiar dacă mulți s-au întors din excursiile de 1 mai special pentru aceste competiții și pentru a fi împreună de ziua noastra, a tinerilor. Sper ca aceste colaborări să devină din ce în ce mai numeroase, pentru ca doar împreună putem realiza, chiar și în perioade mai dificile, ceva pentru tineri”, a declarat  Raul Pașcalău, director DJT Arad.

La spectacol au participat : Ansamblul Strugurelul din Covăsânț, Ansamblul Junii Podgoriei din Ghioroc, cântărețele Romina Bradin, gemenele Ana și Maria Jula, Mădalina Boronenț, Patricia Pop și Roxana Suciu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite