Asfaltările pe Praporgescu, finalizate până la sfârşitul acestei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asta promite Primăria alături de firma care execută lucrările de modernizare între Maranata şi Tribunal. Singura condiţie pentru a fi finalizate la timp este pusă pe starea vremii. Astfel, aşa cum ne-am obişnuit, în cazul în care va ploua, vor fi întârziate.

Începute din toamna anului trecut, lucrările pe Praporgescu au fost suspendate şi întârziate ori de câte ori vremea şi-a făcut de cap cu muncitorii.

Deşi este vorba doar de circa 1,5 kilometrii pe care se lucrează, Praporgescu dă bătăi de cap atât muncitorilor cât şi şoferilor care nu mai văd finalizată lucrarea.

Chiar mai mult de atât, reprezentanţii Primăriei dau vina şi pe şoferii care parchează pe această stradă. „Nu putem anticipa ce tronsoane vor fi închise circulaţiei în aceste zile. Totul depinde de maşinile parcate pe stradă, care încurcă lucrările. Rugăm cu această ocazie arădenii din zonă, pe cei care îşi parchează seara maşinile aici să mute maşina a doua zi de dimineaţă pe alte străzi, pentru ca operaţiunea de asfaltare să se poată derula“, a declarat Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Astfel, cei care tranzitează tronsonul Maranata-Tribunal mai au de aşteptat până sâmbătă finalizarea lucrărilor, asta în cazul că vremea va permite.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite