Elevii şi copiii din municipiu implicaţi în curăţenia de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Curăţenia de Primăvară 2010” se va desfăşura în 2 etape
„Curăţenia de Primăvară 2010” se va desfăşura în 2 etape

Mai mulţi elevi arădeni s-au alăturat campaniei Curăţenia de Primăvară organizată în această perioadă de Primăria Municipiului Arad. Cei mici au dorit să contribuie astfel după propriile puteri la înfrumuseţarea oraşului.

Astfel, în această dimineaţă, 25 de copii de la Complexul Multicultural Curcubeu din cadrul Direcţei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară au participat la o acţiune de curăţenie în Parcul Copiilor. Aţi 15 elevi, membri ai Consilului Local al Tinerilor, au realizat o acţiune de salubrizare a spaţiilor verzi din zonă str.Haţeg din cartierul Aurel Vlaicu. 

„Planul de acţiune al campaniei de curăţenie cuprinde întreţinerea spaţiilor verzi, colectarea şi transportul deşeurilor vegetale, reparaţii la mobilierul urban dar şi curăţenia platformelor gopodăreşti”, a declarat Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad.

Acţiunile din cadrul campaniei „Curăţenia de Primăvară 2010” sunt realizate si cu sprijinul şcolilor şi ONG-urilor din domeniul protecţiei mediului, fiind invitaţi să participe toţi cetăţenii şi agenţii economici pentru întreţinerea spaţiilor verzi în zonele în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite