Samsarii ţigărilor luaţi în vizor de poliţiştii din municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Samsarii” se feresc de privirile suspecte ale trecătorilor
„Samsarii” se feresc de privirile suspecte ale trecătorilor

Ţigările fără timbru atrag tot mai mulţi arădeni care vor să-şi satisfacă viciile fără să-şi golească portofelele, în vreme ce contrabandiştii fac tot posibilul să-şi umfle veniturile mai ales în această perioadă.

Piaţa Mihai Viteazul, cea mai bună zonă din municipiu pentru contrabanda cu ţigări este şi cea mai des luată în vizor de poliţişti.

Astfel, peste 170 de pachete netimbrate de diferite mărci au fost descoperite în urma unei razii în Piaţa Mihai Viteazul. „Comercianta”, M. Claudia, în vârstă de 40 ani, domiciliată în municipiul Arad, care oferea spre vânzare ţigările a fost sancţionată contravenţional cu suma de 500 de lei, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.


Totodată, la un control efectuat în trafic, B. Siminel, în vârstă de 42 ani, din oraşul Nădlac, care se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes, a fost depistat cu circa 640 de pachete de ţigări netimbrate marca „Capital” şi „Slims Karelia”, pe care acesta le avea în interiorul automobilului. La rândul său, bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.500 lei, iar cele 640 de pachete de ţigări au fost ridicate în vederea confiscării.

„De la începutul anului numărul traficul de ţigări din judeţ a crescut. Se iau oricum măsuri de a stopa acest fenomen” , a declarat comisarul şef Ion Mareş, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite