Sfârşitul de săptămână aduce marea debarasare în întreg judeţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campanie de colectare a aparaturii electrice şi electrocasnice uzate
Campanie de colectare a aparaturii electrice şi electrocasnice uzate

Arădenii care deţin echipamente electrice şi electronice defecte, sau pe care nu le mai folosesc pot renunţa la ele în acest week-end. Marea debarasare va începe mâine şi va dura până sâmbătă.

Colectarea deşeurilor casnice, organizată de Primăria Arad cu sprijinul SC REMAT SA se va desfăşura vineri – 26 martie şi sâmbătă – 27 martie 2010, între orele 08.00 şi 18.00.

Deasemenea, colectarea deşeurilor electronice şi electrocasnice se va face şi la solicitarea telefonică la dispeceratul REMAT.

„Populaţia scoate deşeurile în stradă sau la punctele de colectare stabilite pentru fiecare localitate. Primăriile, prin operatorii de salubritate vor colecta toate deşeurile scoase în stradă. Deşeurile electrice şi electronice vor fi transportate la punctele de colectare amenajete pentru colectarea DEEE-urilor. De aici producătorii le vor prelua şi le vor transporta până la operatorii economici care desfăşoară activităţi de tratare sau reciclare”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Corina Drăghici.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite