Soarta garajelor fără proprietari depinde doar de sesizările venite din partea arădenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria nu a stabilit câte garaje vor fi demolate în 2010
Primăria nu a stabilit câte garaje vor fi demolate în 2010

„Marea demolare” care ar urma să înceapă în acest an se lasă cu greu aşteptată. În vreme ce arădenii din zonele în care au fost ridicate garaje abuziv, fără autorizaţie, cer demolarea acestora, municipalitatea face verificări doar pe baza sesizărilor.

Faptul că o bună parte din garajele din municpiu şi-au schimbat destinaţia, multe devenind fie mici depozite pentru vechituri, fie mici gospodării, i-au pus pe jar pe arădenii care nu mai găsesc un loc de parcare în jurul blocurilor.

Multe garaje au fost lăsate în paragină, acolo unde proprietarii fie nu mai au maşină, fie şi-au schimbat domiciliul, astfel că arădenii care deţin un autoturism vor să ştie dacă acestea pot fi închiriate sau nu, deşi Primăria şi-a propus să înceapă în acest an demolarea lor.

„Verificări ale garajelor care ale căror proprietari nu mai locuiesc în zonă se vor face doar în momentul în care se fac sesizări cu numerele de indentificare ale garajelor cu pricina. În orice caz, noi avem un proiect pe care vrem să-l derulăm în anul în curs pentru demolarea garajelor, acestea urmând să fie înlocuite fie cu parcări, fie cu platforme gospodăreşti”, declară Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite