Investiţie de 1,3 milioane de lei alungă precupeţii din pieţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii cred că principalul obiectiv ar trebui să fie amenajarea canalizării în pieţe
Comercianţii cred că principalul obiectiv ar trebui să fie amenajarea canalizării în pieţe

Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii Târguri, Oboare, Pieţe a decis să investească 1,3 milioane de lei în modernizare. Societatea estimează un profit de cel puţin 300.000 de lei în acest an, în vreme ce pieţarii se aleg cu tot mai puţini clienţi.

De mai bine de o săptămână comercianţii halei pieţei Mihai Viteazul îşi numără clienţii pe degete după ce spaţiile destinate mezelurilor au fost desfiinţate pentru renovare.

„Pentru acest an am alocat 1,3 milioane de lei pentru continuarea amenajării halei pieţei Mihai Viteazul. Ne-am propus să reparăm şi cortina din sectorul de zarzavaturi, iar în hală urmează să fie achiziţionate zece noi vitrine frigorifice”, a declarat Mirela Iliese, directorul societăţii Târguri, Oboare, Pieţe (TOP).

Pieţarii în schimb îşi doresc să fie amenajată canalizarea în piaţă. „Când plouă e dezastru. Vrem canalizare pentru a scăpa de o grijă. Şi mai mulţi clienţi, pentru că de când au fost mutate spaţiile pentru mezeluri din hală, a scăzut numărul clienţilor”, a spus Mircea Hodrea, comerciant.

Nicoleta Șandru

 „Condiţiile în hală sunt relativ bune, doar că nu mai avem clienţi de când s-a desfiinţat sectorul de mezeluri”.

Voichiţa Mateş, 50 de ani, comerciantă

Voichița Mateș

„Mai sunt multe de făcut în domeniu. Faptul că se va moderniza piaţa, e de bun augur”.

Nicoleta Şandru, 46 de ani, comerciantă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite