Week-end plin de concerte și party-uri în cluburile arădene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ și party-uri la Arad
DJ și party-uri la Arad

Sâmbătă seara, într-o lună a dragostei, toți cei care iubesc sunt invitați la un concert incendiar Direcția 5 . Reîntâlnirea trupei Direcția 5 cu arădenii iubitori de muzică bună, va avea loc sâmbătă în Studio One cu începere la ora 23.00, iar prețul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Ca în fiecare sfârșit de săptămână, iubitorii de muzică house pot să își petreacă timpul în compania DJ-ilor din Patchouli.

La club Bazzara, startul la distracție se dă vineri cu DJ Sabio Dalera iar party-ul continuă sâmbătă cu o seară dedicată celui mai mare succes de box office, Avatar. Iubitorii acestui film sunt invitați într-un decor de poveste să se costumeze și să se distreze precum ... avatarii, sub genericul Avatar Night.

Amatori de retro party au locul rezervat în club Wings,în Piața Avram Iancu, unde ca în fiecare vineri, atmosfera devine incendiară pe ritmurile celor mai mari hituri. 
Iubitorii de muzică rock au atmosfera asigurată în cluburile de profil, la Taboo Rock, în Club Flex sau în Nerv. 

După amiaza la ceai

Pentru arădenii care își doresc să savureze în liniște cele mai noi și parfumate ceaiuri, Kokoon și ceainăria Fantasy pun la dipoziție sute de sortimente in miraculoasa licoare. Cu prețuri cuprinse între cinci și opt lei, puteți degusta ceaiuri negre, verzi, negre sau ceaiuri din flori și fructe atent selecționate.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite